Loading...
Projekt 2021-10-20T14:35:21+00:00

Zöldövezeti lakások kompromisszumok nélkül!

Projekt leírás
Előnyök
Befektetés
Fizetés
Beruházó bemutatása

A Bethlen ház Kecskemét Belső Bethlenváros részén megvalósuló lakókomplexum, melynek első ütemében 15 lakás került felépítésre 3 épülettömbben. A lakások elkészültek és a boldog tulajdonosok már birtokba vették őket. A projekt második ütemében további 2 épületben összesen 11 lakást építünk. A még elérhető lakásokról a KÍNÁLAT fül alatt tud részletesen tájékozódni. Fő célkitűzésünk volt Kecskemét belső, megújulásra váró városrészében olyan projektet tervezni és megépíteni, amelyek kiváló és kényelmes otthonná válnak lakóik számára, ugyanakkor kivitelezéseink által egy szebb 21. századi városképet is létrehozunk.

A Bethlen ház egy modern életvitelnek megfelelő lakókomplexum, ahol a zöldövezeti, igényes és funkcionalitásában gazdag környezet szerves része, az itt otthonra találó családok mindennapi életének.

Kecskemét városában ez az egyedi megoldásokat tartalmazó beruházási koncepció egy modern, élhető lakóközösség képét valósítja meg. A beruházó a kivitelezés során a legjobb minőségű építőanyagokat használja, a legkorszerűbb technológiai kivitelezés mellett, hogy az ingatlanvásárlás hosszú távon is értékálló befektetés legyen az itt élő családok számára.

Intelligens otthonainkból gyalogosan pár perc alatt elérhetőek iskolák, busz- és vonatállomás, illetve a történelmi belváros annak minden kényelmével.   A kiváló infrastrukturális környezetnek köszönhetően gyermekeink akár gyalogosan akár biciklivel pár perc alatt elérhetnek szinte mindent ami számukra fontos, ezzel hatalmas stressztől mentesítve az itt élő családokat.

Kecskemét egyik első, modern-városias, szellős, környezettudatos lakóépülete a gyalogosan, autóval vagy tömegközlekedéssel közlekedők számára egyaránt optimális választás.

Fenti okok miatt a befektetők számára is optimális választás a Bethlen ház, mert könnyen kiadhatóak a lakások akár évi 7-8% hozammal.

Előnyök

 • kiváló elhelyezkedés

 • biztonságos beléptető rendszer

 • kamerával megfigyelt közösségi terek

 • kényelmes teraszok

 • biztonságos zárt udvari, kamerával őrzött parkolók

 • igényes növényekkel parkosított közösségi kert

 • energiatakarékos fűtés és hűtés hőszivattyús rendszerrel biztosítva

 • földszinti lakások elérhetőek saját kerttel

 • tűzjelző rendszer az egész épületben

 • kiváló hang-és hőszigetelt falazat

 • saját, biztonságos zárt udvari játszótér, hogy a kicsik se unatkozzanak

Ingatlan menedzsment A – Z-ig szolgáltatás először Kecskeméten!

Ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk a tisztán befektető ügyfeleinknek. Akár élhet a föld túlsó oldalán, nem kell idegeskednie, hogy mi van a lakásával, mert mi gondját viseljük! Széles körű szolgáltatási spektrumunk kiterjedhet az ingatlan bebútorozására, megfelelő bérlő keresésére, azzal való bérleti szerződésre és a bérleti díj elszámoltatására. Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletesen tájékoztathassuk!

AJÁNLATKÉRÉS

Forduljon hozzánk bizalommal!

Elküldött üzenetére kapacitásunknak megfelelően a lehető leggyorsabban visszajelzünk.

NÉV *
E-MAIL *
TELEFONSZÁM *
TÁRGY

ÜZENET